08 d’octubre 2019

[Lectures] Tina Frankens (Bel Olid)

FanBooks va editar fa pocs mesos aquesta novel·la juvenil de la Bel Olid que, si bé podeu intuir pel títol, és com una nova versió de Frankenstein (bé, no és una nova versió... diguèssim que s'hi recrea ;D).

La protagonista és la Tina, una noia de 16 anys. Des del principi, a trossets, anem veient que ha passat alguna cosa: i sí, s'està recuperant d'un accident i està a càrrec de la seva tieta. Però el més important és que no recorda pràcticament res de qui era.

A partir d'aquí i en capítols curts, anem veient una mica quin és el seu dia a dia, quina relació té amb la seva -sembla- única familiar i com poc a poc es va posant al dia de tot i comença a recordar certes coses que a vegades li provoquen més confusió que no pas una altra cosa.

A mi el que m'ha agradat d'aquest llibre és la perspectiva femenina i com anem desgranant la història (malgrat que el final més o menys ja te l'esperes des del principi, però això no és important en aquest cas). Però també he de reconèixer que hi ha coses que no m'han agradat gaire (o que m'han deixat indiferents, potser) No sé, em deixa un regust d'alguna cosa que no m'ha acabat de fer al pes malgrat que reconec que és una obra ben escrita i que segurament recomanaria a segons quin tipus de perfils i/o edats.

Ah! Aquesta edició compta amb bones il·lustracions, que li donen un toc rodó molt bo!👌

2 comentaris:

artur ha dit...

Ha de resultar estrany i angoixant, no recordar la teva vida ... i anar recuperant-la a trossets.
Dono per suposat que el llibre ha d'estar bé.
Bon dia ;)

Eli Ramirez ha dit...

sí, està força bé :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails