16 d’octubre 2019

[Lectures] Aprendre a parlar amb les plantes

Edicions del Periscopi és una d'aquelles editorials que, en general, tenen bona selecció de títols. Ara fa un any van publicar aquest llibre que en poques setmanes estava en boca de força gent i en parlaven molt bé. I clar, era qüestió de buscar-lo, no?

Marta Orriols, l'escriptora d'aquesta obra, utilitza una narrativa molt propera i fàcil de llegir (la novel·la passa volant) i aconsegueix que sentis molta proximitat amb la protagonista i el seu entorn.

El punt de partida és una mort. Però no una mort qualsevol, no, una mort de les que et canvien la vida que tens muntada. I fins aquí seria molt normal, però es que aquesta mort va acompanyada d'una revelació que fa que tot canviï. I ella, la Paula, que dol però no vol ni pot, es trobarà de cop i volta en una situació que la deixa a quadres... i amb la companyia d'unes plantes que no són seves però que ha de cuidar per fer-les sobreviure. I la por al futur proper, al que descobreix i al que s'espera d'ella fa que tot plegat se li faci una muntanya. 

En fi, és un bon llibre, us agradarà. 

4 comentaris:

roser ha dit...

Gràcies per la ressenya

artur ha dit...

Interessant, gràcies ! ;)

Sergi ha dit...

A mi em va agradar molt, està molt ben escrit i no és lacrimogen, i no perquè el que explica no sigui dur, però ho recondueix molt bé. Gran Marta Orriols.

Eli Ramirez ha dit...

Roser, Artur, ... de res, espero que us inspiri per llegir-vos-la, està molt bé.
I XeXu, sí, recordo que en vares parlar i que t'havia agradat molt. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails