26 de setembre 2019

[Lectures] Com s'esbrava la mala llet (Antònia Carré-Pons)

No sé si ho he dit algun cop. Bé, en tot cas, ho dic ara: els llibres on surten relats curts "desenganxats" em costen (qui diu desenganxats vol dir autoconclusius).Aquest n'és un cas.

El vaig agafar perquè en parlaven (i en parlen) bé, però a mi m'ha costat i no m'ha acabat arribant. Bàsicament el que podem trobar-hi són històries protagonitzades per persones grans. Gent que ja ha viscut una vida i que ara doncs té les seves manies, les seves oportunitats, pors o pèrdues. O tot a l'hora, ves.

A la web de Catorze han recollit un dels relats: El cotxe nou. El podeu llegir a veure si us agrada i així podeu decidir si us llegiu la resta d'històries. En concret aquest no és potser dels més bons ni dels més dolents, està enmig. I si no recordo malament són menys de 10 relats i, tot i que algun potser és més llarg, en general són força curts i el llibre es llegeix en un no-res. 

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Alguna vegada l'he tingut a les mans i no m'ha acabat de convèncer, ara em confirmes que no cal perdre-hi temps, encara que sigui poc.

Eli Ramirez ha dit...

oju, que les opinions personals són... personals eh! xD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails