06 de setembre 2019

Exposició "Feminismes!" al CCCB

La setmana passada vaig anar al CCCB a veure Feminismes!, una expo que podem trobar fins a l'1 de desembre.

Es tracta d'un conjunt d'obres que formen part de la Verbund Collection de Viena i que mostren el moviment feminista que va despuntar als anys 70. En aquell moment va ser molt trencador i amb les diferents obres ho podem anar veient (malgrat que hi ha certes coses que es repeteixen i és curiós, com persones de diferents punts d'Europa repetien els mateixos símbols per expressar unes mateixes coses). Van ser les primeres pedres d'un moviment que encara dura a dia d'avui i que demostrava que alguna cosa no només estava canviant sinó que era necessari que ho fes i amb urgència.
El feminisme dels 70 inspiren a l'actual i la mostra pretén seguir inspirant alhora de recollir tota aquella expressivitat reivindicativa.

L'expo, de fet, es separa en dues parts: la primera que serien aquestes obres procedents de Viena (un total de 200 obres amb representació d'una setantena d'artistes diferents) i una segona part que es diu "Coreografies del gènere", amb veus més actuals.

A la web hi trobareu també un munt d'activitats relacionades a les quals us hi podeu apuntar! 
https://www.cccb.org/ca/exposicions/fitxa/feminismes/231713

També hi havia un raconet pel còmic :-)

2 comentaris:

Sergi ha dit...

D'aquesta expo me'n va parlar la meva parella ahir, m'interessa anar-hi, a veure si aconseguim trobar un moment, perquè sempre se'ns acaben passant aquestes coses.

Eli Ramirez ha dit...

està força bé i és molt completa, segur que us agrada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails