18 d’agost 2019

[Sèries] Selection day

Amb tantes sèries disponibles (i bones!) que podem trobar a les diferents plataformes, és difícil trobar-ne alguna de la qual no en puguis parlar amb ningú del teu voltant... pq ningú sap ni quina és ^^U

Doncs bé, això és el que m'ha passat amb aquesta:


No em pregunteu com vaig acabar veient-la. Em devia sortir recomanada a Netflix i mireu, m'hi vaig enganxar. Són dues temporades.

Es veu que prové d'una novel·la, que es tracta d'una adaptació televisiva. Però clar, com que la sèrie és índia, doncs ni idea tampoc de quina novel·la és. L'argument va de dos germans (Radha i Manju) que són súper craks en el críquet perquè el seu pare els té esclavitzats des de que eren petits.

Quan ja són una mica més grans tenen la oportunitat de participar al DIA DE LA SELECCIÓ, un esdeveniment esportiu anual que dóna la oportunitat a tres joves aspirants a poder formar part d'una de les plantilles esportives més importants del país.

Si aconsegueixen entrar o no a l'equip, ja és una cosa que hauríeu de descobrir vosaltres :)

En general la sèrie m'ha agradat, però té algun punt una mica raro (al fill petit se li materialitza un Déu de tant en tant...) però en sí no és mala sèrie: els dos joves han de lluitar contra l'autoritat suprema del seu pare, lluitar contra els propis problemes de l'edat, lluitar contra el sistema esportiu classista del país i, a més, les mancances econòmiques que els envolten. Un drama esportiu interessant i desconegut.2 comentaris:

Sergi ha dit...

Em sembla que aquesta es descarta sola...

Eli Ramirez ha dit...

jejejeje

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails