11 d’agost 2019

[Sèries] Les de l'hoquei

Si em preguntéssiu avui en dia per la programació de TV3, us diria que ja no en tinc ni idea. Fa anys sabia més o menys el que feien, ho mirés o no, però amb la irrupció de la tele "sota demanda" ja no sé res. Però encara queden les xarxes socials i que estrenessin una sèrie sobre esport femení juvenil em va cridar l'atenció i vaig decidir veure-la.


Tv3 fa uns anys va apostar per Merlí i va funcionar molt i molt bé. I seguir captant aquesta franja d'edat és difícil, però salvant distàncies, aquest és un producte que funciona prou bé. Posa en relleu l'esport femení que sembla que ara comença a tenir una mica (una mica) de visibilitat i agafa unes actrius que són pràcticament desconegudes per donar vida a un equip de hoquei.

Només per aquests tres punts (esport femení, protagonistes femenines i un esport que no és futbol ni basquet) ja se li hauria de donar una oportunitat. Però si voleu algun altre al·licient, sàpigueu que aquesta sèrie és fruit d'un treball que van fer 4 estudiants de Comunicació Audiovisual (UPF). Elles, pel treball, van finançar mitjançant un verkami el capítol pilot... i d'allà, una productora es va mostrar interessada i ha acabat convertint-se en una sèrie de TV3. Segons s'explica a diferents mitjans, el fet que passes a gran escala va necessitar la introducció de més fils argumentals, més personatges adults i un equip masculí que, malgrat no són protagonistes, tenen (i donen) força joc. I mai millor dit en aquest cas, jejeje.


Pel meu gust hi ha potser massa "personatge típic" (a cada noia li passa alguna cosa de manera que tot quedi representat a la sèrie... i no dic res per no fer spòilers però ja us podeu imaginar per on poden anar els tiros. Crec que només ha faltat una noia anorèxica per fer el cupo, jeje). Malgrat tot, la sèrie està bé, és distreta, està ben feta i, tret d'algun personatge concret, els personatges valen la pena :)

Us la recomano: està en peu la segona temporada i promet emoció. I l'esport femení necessita sèries així!!!!

3 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Doncs has fet que m'hi interessi. A veure si tinc l'ocasió de veure-la.

Eli Ramirez ha dit...

A veure doncs!! ja diràs! (o ja ho veuré al blog) :)

Sergi ha dit...

Estic d'acord amb el que expliques, posa sobre la taula l'esport femení, els problemes del jovent i probablement és un producte ben fet, descomptant els tòpics inevitables. Una altra cosa és que més enllà de tot això em desperti algun interès. I no és el cas, em temo...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails