03 d’agost 2019

Restaurant de la setmana: La Clotenca (La Clote)

Avui un del meu barri, va.

A la Clotenca (que pel que veig a tot arreu d'internet n'hi diuen Clote i no sé jo si és que han canviat de nom o què) hi he anat un parell o tres de vegades. Tenen pizzes, amanides, opcions veganes... i l'ambient és acollidor i prop de casa. Vaja, que és una bona opció.

Està situat al carrer Clot. No sé si algun cop heu passejat per la zona: a tocar de la Meridiana i del carrer Aragó, hi ha un trosset de carrers que són peatonals i agradables de passejar-hi. I un d'ells és el carrer del Clot, que està a tocar del mercat del barri i a dues passes del parc.

El restaurant és d'aquells que no tenen servei a taula: tu demanes el que vols a la barra. Després t'ho porten, això sí (vull dir que no t'has d'esperar al mostrador fins que estigui fet el teu menjar). 
Mireu quanta cosa tenen:


(a més, és ben mona!)

Pel que he vist les dues vegades que hi he anat, van curts de personal. O almenys és la sensació que em va donar a mi... Fins i tot la segona vegada vam preguntar una cosa a un cuiner i ens va dir: yo no soy camarero, a mi no me preguntes... i ens ho va dir en un to una mica borde. Entenc que si no ets el responsable d'una secció no responguis, però si tu treballes allà, si ets imatge de l'empresa, no pots donar aquestes respostes. És com anar a la biblio i preguntar per un CD i que et reponguin "eh, a mi que m'expliques, jo soc la persona de la secció de llibres infantils". No sé si m'explico. El client/usuari ha de percebre el personal com a un sol pack i el personal respondre de forma directa o adreçar curosament a la persona que li pot donar la resposta. Bé no sé. És la meva opinió.


I és una llàstima aquesta experiència, perquè és un local bonic, on es menja bé. O sigui que ho deixarem com una anècdota i esperarem que a la propera no ens passi :)

👉 La Clotenca
📧 Clot, 49
💶 Mitjana de 15 euros

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails