31 d’agost 2019

Restaurant de la setmana: La bella Napoli

Començo aquesta ressenya amb un gran dubte: fa molt de temps que sé que a Barcelona hi ha dos "Bella Napoli": un a l'Eixample i un al Poble Sec. Al del Poble Sec hi havia anat fa molt de temps i recordo que s'hi menjava molt bé, i al de l'Eixample també s'hi menja bé i sempre he pensat que eren el mateix restaurant. Però ara buscava alguna imatge per il·lustrar aquest post però m'adono que potser no ho són... ben raro, no? Es que tenen decoracions similars mmm

Imatge extreta de Restaurantes.com

Jo del que us vull parlar és el de Villarroel.
L'última vegada que hi vaig anar va ser sortint del teatre i la veritat es que mai decep. Tots vam triar un plat de pasta i de postre (jo) una bona pannacotta :)

Les pizzes són al forn de llenya i la veritat és que el local és agradable. Val, sempre dic quasi lo mateix però és que és veritat, per mi que un local sigui agradable vol dir que 1) no hi ha gaire soroll i les taules tenen prou espai entre elles... i 2) la decoració i l'ambient són apropiats, no és un local impersonal amb 4 taules i 4 cadires.

Tenen plats típics napolitans i un assortiment de pastes (fresca i seca), pizzes i risottos. Per qui no vulgui menjar italià pot triar carn, peix o amanida. 

👉 La Bella Napoli (de Villarroel)
📧 Villarroel, 101
💶 Mitjana de 20-25

2 comentaris:

Paula ha dit...

¡Me alegro de que siga estando bien! Era uno de los italianos que me gustaba cuando vivía ahí.
Bon cap de setmana!

Eli Ramirez ha dit...

sigue siendo popular!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails