20 de juliol 2019

Restaurant de la setmana: il mercante di Venezia

Avui us comparteixo un restaurant italià que està prop de Drassanes (baixant la Rambla i girant a l'esquerra). El vaig descobrir fa temps gràcies a una amiga que hi havia anat... però mai havia fet el pas d'anar-hi perquè no em venia de pas o no havia trobat la ocasió. Fins fa poc.

Il Mercante di Venezia és un local que amb la decoració vol simular un palau venecià del s. XVIII: tons vermellosos, cortines de vellut, il·luninació lleugera... us poso una foto extreta de la pròpia web:


No és pas nou: segons la web el local va obrir l'any 1996 amb la intenció d'oferir cuina italiana amb un bon ambient i personal italià. La veritat és que l'ambient em va agradar i no sé si és casualitat o que sempre és així, hi havia un ambient molt agradable i ningú parlava més fort que l'altre (hi ha restaurants que són molt sorollosos).

Aquesta foto la vaig fer jo quan vam entrar, que encara no hi havia gaire gent (si voleu anar-hi potser millor reservar abans, em va donar la sensació que era un lloc concorregut).


Jo em vaig agafar una pizza que em va atipar i ma mare, que és amb qui anava, es va demanar un parell de plats. Un era aquest:


Em va agradar el lloc, és un restaurant al qual hi tornaria.

👉 Il mercante di Venezia
📧 Josep Anselm Clavé, 11
💶 Preus estàndards (15-20)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails