08 de juliol 2019

[Lectures] Atelier of witch hat

Atelier of witch hat és un còmic manga i obert, és a dir: encara no hi ha data de tancament. He dit moltes vegades que aquestes coses em maten... però de tant en tant caic en la temptació ;-)

De moment n'han sortit 4 volums.

Va de màgia i, salvant distàncies, s'acosta una mica a Harry Potter... per tant, si us agraden aquest tipus d'històries i us agrada llegir manga, no dubteu en buscar aquesta obra. A mi m'està agradant molt!

La protagonista és una nena que es diu COCO i que sempre ha volgut fer màgia. Però no pot: no ha nascut amb el do de fer-la (per entendre'ns: és una muggle). Però ah! un dia descobreix una cosa que li permet assistir a una petita acadèmia com a aprenent de maga. I voilà! 

Tanmateix, no és la única cosa que em recorda a la saga del jove mag: la Coco està com marcada pel destí. Alguna cosa en ella la fa diferent de les altres noies de la seva edat i de seguida s'endinsarà en un món mag més profund del que semblava en un bon principi.

El dibuix, com a molts manga, és quasi perfecte i amb tota mena de detalls. Les joves protagonistes són adorables (còmic on les 4 protagonistes són noies) i es generen situacions molt simpàtiques.
I ah, no puc evitar compartir-vos aquesta vinyeta. ;-)

2 comentaris:

Paula ha dit...

¡Y además tiene marcapáginas! :)

Eli Ramirez ha dit...

ostras... ¡¡¡¡pues creo que no los tengo!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails