15 de juny 2019

Restaurant de la setmana: Maur

Estava buscant aquest restaurant pel blog, doncs no és la primera vegada que hi anava... però es veu que no el vaig ressenyar en el seu moment.
En lo que portem d'any, he de dir que hi he anat diverses vegades per motius que ara no venen al cas, però he de dir que és un lloc que val la pena pel menú migdia que fan entre setmana i per la varietat de plats que donen a escollir.


Crec que tenen diversos locals. Jo vaig anar al del carrer Urgell, quasi tocant al mercat de Sant Antoni. Normalment he agafat menú, excepte un cop que hi vam anar durant cap de setmana i vam optar per un menú de calçotada. Si ve el menú diari és molt acceptable en quantitat i qualitat (quasi tot és a la brasa i és boníssim), he de dir que amb el tema dels calçots s'ho haguessin pogut currar una mica més. La carn bé... però els calçots més aviat pocs i sense possibilitat de repetir. I no sé vosaltres, però jo quan menjo calçots ho faig pels calçots, no per la carn ^^

Anem a pams
  • El local és força bonic i acollidor. Té com a decoració elements típics d'aquests de masia catalana amb antigues eines de treballar al camp i coses així. 
  • Són força ràpids. Malgrat la varietat d'opcions que t'ofereixen, van per feina i no t'has d'¡esperar massa. 
  • El pa està molt bo. Una peça ovalada per persona.
  • I aquí teniu un enllaç al menú: MENÚ MIGDIA. Com podeu veure, podem optar per 18 primers i 17 segons (els canelons estàn boníssims, per cert). També podeu escollir entre 9 postres. Com a beguda podeu triar aigua, copa de cervesa o vi de la casa. Tot això va inclòs en el preu, que són 12,50. (De beguda, si voleu un refresc haureu de pagar un suplement d'un euro).
Pel que fa a la calçotada. Aquí estic jo menjant calçots (tenia fotos de grup, que érem forces, però no tinc ganes de demanar permisos d'imatge a tanta gent, jaja). 


En aquells moments tenia una ferideta al dit (bé, em vaig tallar amb una llauna i a dia d'avui encara no estic del tot recuperada i tinc dolor si apreto fort, i ja fa més de 4 mesos). El cas és que vaig aprofitar el guant de plàstic que donen per fer-m'hi una protecció.👉 Maur
📧 Carrer Comte d'Urgell, 9
💶 Menú migdia 12.50, i complet.

4 comentaris:

irati ha dit...

No em diguis que fan calçotades al juny?
Vols dir que és un calçot? jo diria que més aviat és un espaguetti amb tinta de calamar.
I els guants de plàstic? Si la gracia de la calçotada és embrutar-se.
Els calçots sempre cuits a la flama no amb brasa.
Mare meva,quines aberraccions es fan avui dia en segons quins llocs de la calçotada!
IRATI

Eli Ramirez ha dit...

jajaja no dona, no siguem tan destroyers :) Mira, la calçotada va ser a principis de febrer. Tens raó que a la foto el calçot sembla un espaguetti, però tenien una mida normal en general ijijij

Els guants els donen a tots els restaurants, sort d'ells per fer-me el caputxón al dit gros, que sino se m'hagués infectat la ferideta ;-)

Dona-li una oportunitat al restaurant, si més no!

roser ha dit...

A mi també m'encanten els calçots i embrutar-me amb ells ( si no tinc ferides, és clar). I si en queden... l'endemà una crema de calçots, com la vichyssoise però amb calçots, és boníiiiiiissima

Eli Ramirez ha dit...

jejeejjejeeje ai, quines ganes que tornin ja els calçots...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails