26 de maig 2019

[Sèries] Jocs de trons

Fa uns dies va acabar LA SÈRIE, així en majúscules. Us pot agradar o no, però s'ha de reconèixer que JOC DE TRONS ha aconseguit el que poques sèries havien aconseguit fins ara... i més amb la gràcia de que els capítols anaven sortint setmanalment (amb Netflix ens estem acostumant a que tots els capítols estiguin disponibles des del primer moment... i no sé si és bo!) :)

Han sigut 8 temporades i ens han estat acompanyant al llarg de bastants anys. Ara no tinc ganes de fer-ne un anàlisis ni un resum (qui l'hagi vist ja tindrà les seves pròpies opinions i, qui no l'hagi vist, dubto que li interessi jejeje). Només vull dir-vos que a mi el final em va agradar bastant. Portàvem una vuitena temporada una mica fluixeta i amb uns ritmes de temps una mica desequilibrats... però considero que el final és prou digne per tal com s'havien anat embolicant les coses.

Aquesta és la meva versió, hahahahaha:


knowledge is power!


En fi, gràcies per tot. Us deixo aquest vídeo de menys d'un minut, que m'ha agradat molt.Pd. Us enrecordeu de quan vaig fer postres "Stark's head"?? ijijij


El congelador és Invernalia

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Coincideixo amb tu que és LA SÈRIE. No només per la trama i els personatges, sinó per tot el que arrossega i desperta. Més que una sèrie, és un fenomen.

A mi el final no em va desagradar, tampoc em va entusiasmar. Alguna cosa així havia de passar, però segurament l'expectativa et feia desitjar unes coses que no són possibles, és el que hi ha, i així ho han decidit els creadors.

Eli Ramirez ha dit...

Exacte, tens raó. És un fenomen com els que suposo que n'hi haurà pocs, per això valia la pena veure-la!
I d'acord amb tu amb això del final :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails