19 de maig 2019

[Sèries] El embarcadero

He de reconèixer que vaig començar a mirar aquesta sèrie perquè m'agrada molt el seu protagonista (Álvaro Morte). No estic molt al dia d'actors i actrius i a la majoria no els hi sé posar cara... però va ser veure "La casa de papel" (veure ressenya aquí) i enamorar-me'n bastant. I m'agrada molt la seva veu i el seu to quan parla ^_^El embarcadero es pot trobar completa a la plataforma de Movistar.

És difícil parlar de la sèrie sense fer-ne cap spoiler, però podríem dir que es tracta d'una mena de trio (de fet la foto ja ho deixa bastant a entendre). I no vull dir res més, perquè la gràcia també és anar-ho veient i anar descobrint. Són pocs capítols. A mi em va agradar molt.

No és que tingui un argument molt original: sèries i pel·lícules en van plenes... però gran part de la sèrie es desenvolupa a l'Albufera, un lloc del qual malgrat conèixer la seva existència no n'havia vist gaires detalls i que veient ara la sèrie em sembla un lloc molt bonic. Els tons càlids que presideixen la majoria dels capítols ajuden a crear una atmosfera molt encertada i que potser va ser el que em va fer  m'enganxar a la pantalla... més potser fins i tot que el seu argument.

En fi, si la veieu ja podreu jutjar per vosaltres mateixos!


2 comentaris:

Sergi ha dit...

També em va agradar molt aquest actor a 'La casa de papel', penso que és més del 50% de la sèrie, però l'argument d'aquesta altra no m'atreu, així que em sembla que de moment no la miraré.

Eli Ramirez ha dit...

a veure que tal serà la nova temporada de la casa de papel.... per mi ja era rodona tal qual va acabar, o sigui que em fa una mica de por la continuació!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails