04 de maig 2019

Restaurant de la setmana: Ragù BCN

Que els (restaurants) italians m'agraden no és ningun secret. :-) Avui us vull parlar d'un local que està al costat del mercat de Sant Antoni: Ragù BCN.


Mirant una mica per internet he vist que el van obrir l'any 2015, però jo fins ara fa poc no l'he conegut. Resulta que al cap d'un temps d'haver obert, el propietari va convidar a la seva mare napolitana a que es fes càrrec de la cuina, i ara es veu que tot té un gust més casolà.

Quan hi vaig anar va ser un sopar en grup i la veritat és que no en tinc cap queixa (bueno, si hagués de dir una cosa, podria dir que em van semblar una mica lents al servir). Però no sé. Chi sa mangiare sa aspettare, o sigui que ho deixarem com un mal menor :-)
Podeu donar un cop d'ull a la carta si voleu. Nosaltres la veritat és que vam fer un menú de grup a preu tancat, més pràctic per ells, i que consistia en uns aperitius a compartir i després un plat per a cadascú i un postre. No sé si van ser 26 euros. La pasta té una mitjana de preu de 12 euros i els entrants una mitjana de 6-7. 

A mi em va agradar. Em va agradar el menjar, em va agradar el local. És un local de dos pisos ben decorat i confortable.

Quan vam sortir ens vam trobar a la mammaChef a la porta, que amb el seu spagnoloitaliano anava donant conversa a la gent per saber si havien quedat contents o escoltar qualsevol cosa que volguessin dir, encara que no tingués res a veure amb el restaurant ni amb el menjar. En definitiva, acollidor

Pd. Punt a favor per ells és que responen tots els comentaris que la gent deixa a Tripadvisor, siguin bons o dolents. 

👉 Ragù BCN
📧 Manso, 46
💶 Uns 16-18 euros de mitjana si vas a sopar-hi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails