07 d’abril 2019

[Sèrie] La casa de las flores

Típica sèrie que per mi mateixa no miraria... però me'n van parlar bé. I sí: és distreta.

És una sèrie mexicana que es va estrenar l'estiu passat a Netflix i que va d'una família rica que té una floristeria. En sí semblen tots molt feliços i rics, però una sèrie de coses fan que la família decaigui, tant a nivell intern com de portes enfora ("el que diran"). 

Crec que ni ells mateixos (Netflix) s'esperaven que la sèrie triomfés tant... i ara ja han firmat per a dues temporades més.


És una comèdia amb tons més dramàtics on s'aborden molts temes (homosexualitat, infidelitat, droga...) i, com que són pocs capítols, es fa entretinguda de veure. A més, té un ganxo especial: PAULINA DE LA MORA.

La Paulina és una de les filles de la casa i quan parla té un accent molt característic. Es veu que ella a la vida real no parla així, però mentre gravaven el segon o tercer capítol ho va proposar i va entusiasmar tant que va doblar-se ella mateixa els dos primers capítols per posar-hi el mateix to. Podeu buscar a Youtube les seves millors frases.

En sí no és gran cosa, però si voleu passar una bona estona i veure una sèrie que no requereixi estar molt atents a la pantalla, aquesta és la vostra. :-)

2 comentaris:

mondopunt ha dit...

A casa no som de mirar séries per la tele i menys de pagament.Per tant no podem opinar si son bones o no.
Se't va trobar a faltar... Molts records de tots i totes.
Montse

Eli Ramirez ha dit...

Gràcies Montse. Perdona, que se'm va passar respondre't.
Una abraçada i fins aviat!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails