06 d’abril 2019

Restaurants de la setmana: Yatai | Mutenroshi Ramen

Els restaurants que poso avui aquí són dos locals orientals FRIKIS que vaig descobrir l'any passat i que, com que encara no els havia fet aparèixer al blog, aprofito que avui és dissabte i ho faig (i que tenia el blog abandonat, també...). Començo pel Yatai, però els dos són molt frikis, o sigui que si no voleu llegir com a mínim mireu les fotos hehe, el segon és DE BOLA DE DRAC!!

Yatai

Yatai és com s'anomena en japonès als carros aquests on venen ramen o menjars calents. L'origen del restaurant es troba a Sitges, quan l'any 2011 Kenzo Koketzu va obrir un restaurant de menjar japonès per emportar (take away). L'èxit el va anar fent créixer i al 2015 van obrir un local a Barcelona, al carrer Urgell. Us poso moltes fotos, però és que el lloc s'ho val.Com veieu, fins i tot anar al lavabo en resulta una experiència friki. 
I per cert! punt a favor: la carta és amb fotos. Odio anar a restaurants diferents i veure el nom dels plats i no saber exactament que és el que m'estic demanant....

👉 Yatai
📧 Comte d'Urgell, 112
💶 Mitjana del dinar: uns 15-18 euros per persona


Mutenroshi Ramen

Aquest altre, també oriental, està ambientat en la famosa sèrie protagonitzada pel Son Goku i els seus amics: Bola de Drac :-)


Tenen un menú més limitat que el Yatai i, sobretot, hi ha moltes hamburgueses. Algunes parets ens poden retornar a la infància:


LO MILLOR DE TOT ÉS EL POSTRE. Bàsicament és el motiu principal pel qual vaig anar-hi: per menjar-me una bola de drac. 


Les hamburgueses que us deia:Això sí: tingueu en compte que és un local bastant petit. És possible que si no reserveu us trobeu que no hi ha lloc (ens va passar!). No costa res fer un truc abans jejeje. Ah! bueno, tenen més d'un local, crec que dos. Jo vaig anar al de Gràcia! Molt a prop de la parada de metro Diagonal.

👉 Mutenroshi ramen
📧 Carrer de Sant Agustí, 10 
💶 Mitjana del sopar: uns 15 euros per persona

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails