20 d’abril 2019

Restaurant de la setmana: Trocua

A vegades penso en abandonar el blog. Després no, després penso que són molts anys i que m'agrada tenir un lloc on abocar-hi pensaments o escrits més llargs de l'espai que et proporciona una xarxa social de caràcters limitats. Ara portava un temps de relatiu silenci, que va com va. Però he fet alguns canvis a la meva vida i ara tindré més temps per mi, cosa que bueno, em permetrà no anar tan atrapada de temps. O sigui que aniré recuperant el meu pas pels vostres blogs (i pel meu propi haha).

I com que avui és dissabte (ho és, oi? que amb tants dies de festa, em perdo) doncs això, que els dissabtes són per parlar de restaurants.

El Trocua és un restaurant italià que hi ha al barri de les Corts, prop d'una placeta (la placeta aquella on hi ha una escultura del Pau Farinetes). És una pizzeria que té molt bones ressenyes i, pel que vaig llegir i comprovar in situ, sempre està força plena. I ho entenc: els preus són prou bons i el menjar que fan també. 

Ara bé, considero que cal dir un parell de coses: 

  • El temps d'espera: puc entendre que hi hagi cua i que vulguis fer-la. És un bon indicatiu. Ara bé, el que no pot ser es que et diguin "5 minuts i entreu" i després siguin més de 20. I ull, que entenc que això no depèn d'ells... però no sé. A vegades el temps per dinar és el que és i si confies en una cosa i hi apostes... doncs ja m'enteneu. No sé si els hi passa sovint.
  • Taules molt apretades: això ho comento en moltes ressenyes perquè trobo interessant especificar-ho. Jo no sé vosaltres però a mi em provoca cert malestar tenir una parella a poca distància i que formin part de la teva conversa i tu de la seva. Mai he entès aquesta ànsia de posar tantes taules en locals petits. (Ok, sí, motius econòmics, ja). Però si omplen, a mi ja m'està bé!!! :-) (ens van trigar bastant en servir). 

La foto l'he tret de Tripadvisor.

No em vull quedar amb lo negatiu: el menjar em va agradar. Pots demanar un primer plat i un segon de pizza, no són molt grans i tenen les mides justes per combinar-ho amb el que vulguis i no "empatxar-te". 

Per últim voldria afegir que el nom és un joc de paraules: la pizzeria antigament es deia CUATRO, però van haver de canviar de local i li van canviar l'ordre de les síl·labes. D'aquí a que ara es digui TROCUA.

👉 Trocua
📧 Dolors Masferrer, 14
💶 Menú migdia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails