17 de març 2019

[Sèrie] Sharp objects

Realment aquesta sèrie la vaig començar a veure al 2018, però val molt la pena parlar-ne. 

Primer de tot, dir que és de HBO. L'altre dia pensava (i comentava per Twitter) que HBO és, en comparació de Netflix, molt fluixa. Té sèries molt potents, no dic que no, però així com Netflix ofereix continguts nous súper sovint, té una plataforma més amigable i té continguts per a tot tipus de públic... doncs trobo que HBO es queda bastant curta. Però bueno. Segurament aguantaré fins la vuitena de Joc de Trons i després ja veuré que faig...

Però anem a lo que anàvem: SHARP OBJECTS ("Heridas abiertas")


  • De què va? Doncs és una adaptació del llibre escrit per Gillian Flynn on l'actriu Amy Adams interpreta a la periodista Camille Preaker, que ha de tornar al seu poble natal per investigar uns assassinats infantils. Al poble es troba amb la manipuladora de la seva mare, el seu pare absent i una germana que a casa fa un paper i a fora, un altre. Cal dir també que la Camille és emocionalment inestable i els seus problemes psicològics retornen amb més força quan s'ha d'enfrontar amb el seu passat.
  • Perquè l'hauríeu de veure? Doncs perquè és una sèrie curteta (8 capítols) i molt intensa. Té moments angoixants i se't genera un sentiment de protecció amb la protagonista que és difícil d'explicar. Pateixes i tens ganes de veure com acaba la història. I no puc dir res més.
  • Alguna cosa més a tenir en compte? a part de la bona actuació dels protagonistes (magnífiques les tres dones) Us he de dir que US ESPEREU ALS CRÈDITS FINALS, ja que -en aquest cas- són importants.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Precisament per ser de HBO no la veuré. Potser si me la posen a Movistar algun dia... Estic esperant a que algú que tingui HBO em passi les contrasenyes per mirar Joc de Trons, però no conec ningú, hahaha.

Eli ha dit...

hehe. la veritat és que prefereixo mil vegades més netflix... però ves, tinc les dues.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails