17 de febrer 2019

[Sèries] Si no t'hagués conegut

L'altre dia un tuit em va fer recordar que en cap moment vaig parlar d'aquesta sèrie de TV3 aquí al blog. I ho vull fer, malgrat el retard. Es que va tenir moltes crítiques però a mi em va enganxar bastant i podem estar d'acord en que tenia algunes coses "rares" i que no acabaven de fer al pes, però en general crec que val la pena aplaudir que en una hora de màxima audiència volguessin posar una sèrie de ciència ficció catalana i sortir una mica del que acostumem a trobar a Tv3.


Pels qui no sabeu de que va, us en faig cinc cèntims:

L'Elisa i l'Eduard són una parella que s'estima i que tenen dos fills. Un dia, però, un accident inesperat deixa vidu i sense fills a l'Eduard... i la seva pena escala fins a màximes desorbitades (com és natural) fins que troba a una persona que sembla que li pot obrir un camí inexplorat.
Dit així queda com molt raro però es que per si de cas algun dia la voleu veure, no voldria pas fer-vos spoilers. I és que, en resum, la sèrie va d'universos paral·lels.

"Hi ha un univers per cada decisió
que no s'ha pres a la vida"

També trobo que té dos grans encerts: haver triat al Derqui per al paper principal i la música de la sèrie, creada pel David Carabén (Mishima). Els dos temes principals (únics, com qui diu) són a Spotify (són: "El risc d'ara" i "Tu no en saps res de mi").

4 comentaris:

roser ha dit...

molt bon resum, val la pena mirar-la

Sergi ha dit...

A mi en sona que sí que n'havies parlat, potser només en el resum de sèries de l'any passat. Només en vaig mirar algunes escenes, quan l'enganxava de casualitat, però sé més o menys de què va. No, em sembla que no la miraré.

mondopunt ha dit...

Hola Eli, posa't en contacte amb nosaltres.
Mondopunts

Eli Ramirez ha dit...

a mi em va agradar, sí... però confesso que potser si no l'hagués vist en el seu moment, a posteriori potser no ho faria.. (em sol passar amb les sèries "de la tele")

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails