01 de febrer 2019

Ruta aragonesa

A finals de l'any passat vaig fer una escapadeta per terres aragoneses. Que ja se sap, al final lo que tens més a prop és el que mai visites... I la veritat és que va cundir força perquè només vam ser fora dues nits (= tres dies), però vam mirar d'aprofitar bastant i de descansar a parts iguals, que també ho necessitàvem. O bueno, més que descansar pròpiament dit.... "desconnectar". Que no és lo mateix!!!. 

DIA 1.
El primer dia vam dinar a Lleida per anar fent camí. Us semblarà raro, però mai havia posat els peus a la SEU VELLA. O sigui que calia fer-ho... malgrat la boira. 
És molt de losers, però vaig pujar al campanar. LES VISTES DES DEL CAMPANAR EREN BOIRA. Obvi. 


hi ha miralls per veure bé els sostres.

DIA 2.
A mi em feia molta il·lusió anar al Castillo de Loarre. De petita havia vist la peli de Valentina (la primera de l'adaptació de Crónica del Alba, del Sender) i hi sortia, i mira, ja que estàvem per allà... Lo que passa és que a la peli recordo que hi havia passadissos secrets i coses, i aquí doncs res, moltes portes tancades ijijij. Però em va agradar. I ja no hi havia boira!!! Per la tarda també vam fer una cosa que ens feia molta il·lusió i així en plan friki... sí, exacte!!! Vam visitar EL CRISTO DE BORJA! (que jo mai em faig selfis, però aquesta ocasió ho mereixia!).


I per la nit també vam fer una cosa xula: visitar Belchite i fer la visita nocturna a la part vella, la part bombardejada. D'allà s'expliquen molts fets paranormals. Jo no vaig notar cap presència rara... però quasi que millor. La ruta es fa amb llanternes pròpies i val 10 euros, per si algun dia la voleu fer. Això sí, feia un fred que gelava els ossos.DIA 3.
Dia breu i de tornada. Pel matí vam estar pel desert que tenen allà i pel mig vam visitar una trinxera, concretament la del George Orwell. Em va agradar.I més o menys, fins aquí! vam fer alguna visita més (algun llac o alguna pedra) però en línies generals aquests van ser els punts més destacats. Una sortida que recomano força perquè està ben a prop de casa, surt bé de preu i la varietat de coses que s'hi poden fer és força àmplia. :-)

2 comentaris:

roser ha dit...

molt ben aprofitada

Eli Ramirez ha dit...

sí jejeje

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails