03 de febrer 2019

Pel·lícula de la setmana: El regreso de Mary Poppins

L'altre dia vaig anar al cine a veure la nova de Mary Poppins.
Posaré un dibuix per resumir-ho:


La cosa és que em costa molt que m'agradin segones parts o noves adaptacions... i ara s'estan posant de moda. Confesso que la nova de la Bella i la Bèstia em va agradar, però la del Libro de la Selva la vaig trobar deplorable. Aviat tindrem, però, triple ració: s'acosta el Rey Leon, Aladdin i Dumbo. No dubto en que les veuré, però ai. 

El cas de Mary Poppins és que no em vaig creure gaire als personatges. La nova Mary Poppins, el Michael de gran... no sé. L'estructura de la pel·lícula tampoc em va acabar de fer al pes (calcada a l'original) i les cançons tampoc enganxaven massa (potser és que sóc MASSA FAN de les cançons de la primera, jajajaja). També vaig trobar la casa bastant canviada -en canvi el carrer està idèntic: s'agraeix-. Ah! a la segona pel"li surten unes golfes xules que a la primera haguessin donat molt de joc jijiijji.

En fi. No m'ha convençut. Potser estava massa influenciada per la primera, no ho puc evitar. :)

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Bé, ja se sap, quan una cosa ens agrada tant, quan fan un succedani... La pregunta que ens hem de fer és: cal? Que ja no tenen idees per noves aportacions que només tiren de tecnologia per reviure vells clàssics?

Eli Ramirez ha dit...

ja.... no paren de treure clàssics renovats!!

Unknown ha dit...

Estic d'acord. Si l'havien de fer, com a mínim que l'haguessin fet abans de morir Tomlinson. Això sí, la vena nostàlgica de veure en van Dyke i la Landsbury... per mi el millor de la peli.

Pons ha dit...

Si no has vist la original (com es el meu cas) no pots quedar decebut de l’adaptació (que per altra banda tampoc penso veure)

Eli Ramirez ha dit...

Unknown == ai siiii!!!! bueno la Landsbury no tant, però el Dyke em va fer ilu!!! llàstima que la Julie no surti...!

Pons = que no hagis vist la nova, vale... PERÒ LA DE TOTA LA VIDA?? com es pot viure sense haver vist Mary Poppins??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails