19 de gener 2019

Restaurant de la setmana: Vesuvius

Pel nom ja us podeu imaginar que es tracta d'un restaurant italià (a més, són els meus preferits ijijiji). El Vesuvius es troba al carrer Entença 64, costat esquerra de l'Eixample.És un local modernet. Jo hagués jurat que era un restaurant nou (tot es veia bastant nou, per això ho dic) però mirant el Google Imatges veig -dedueixo- que han fet fa poc un canvi de look per modernitzar-se, perquè algunes fotos que surten són com de restaurant antic, d'aquells que no destaquen. Han canviat la pintura, el terra, el mobiliari, la barra.... ara és com més "de fusta" i més lluminós. :-)

El que ja no puc saber és si la carta l'han canviat. A mi el que hi vaig veure i tastar em va agradar molt. Hi vaig anar amb quatre amics. Vam agafar uns aperitius de formatge i després ja els plats, que jo vaig triar una mena de cassoleta de pasta on la pròpia cassoleta era de pa i es podia menjar (l'interior era de pasta rellena). Un d'aquells àpats en que quedes BEN TIPA.


👉 Vesuvius
📧 Entença, 64
💶 Mitjana del sopar: uns 20 euros

2 comentaris:

Judit ha dit...

Sóc tan fan de les teves ressenyes de restaurants de Barcelona, em soluciones el dia cada vegada que hi vaig xD

La veritat és que vaig prenent nota dels que vas dient i em van cridant l'atenció i, aquest, també l'apunto a la llista.

Eli Ramirez ha dit...

jajajaa ostres, doncs me'n alegro!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails