08 de gener 2019

[Punts de llibre]. Ebre: relats d'una batalla

Aquest any vull recuperar una antiga "tradició" d'aquest blog: dedicar els dimarts als punts de llibre. Potser d'aquesta manera m'animaré a portar "més al dia" la col·lecció.

Començaré per aquests 16. 
Tinc una amiga que és bibliotecària a les Terres de l'Ebre i sempre que pot em guarda punts (des d'aquí vull agraïr als meus col·legues de professió que pensen en mi ^_^). El cas és que no la veig quasi mai, però un parell de cops a l'any ens trobem en algun "evento" bibliotecari. I res, fa poc van ser les JORNADES DE BIBLIOTEQUES INCLUSIVES i ens vam trobar. I lo maco va ser que el dia abans em va enviar una foto per whatsapp i em va dir: "tinc un quilo i mig de punts per tu", amb la imatge d'una bossa damunt d'una bàscula de cuina que, efectivament, marcava el quilo i mig.

I uns eren aquests, "EBRE. Relats d'una batalla" (http://www.ebrejocs.cat/ca/inici/). En total en són 16, un per cada personatge (es veu que es un llibre amb 16 relats).

Si us hi fixeu, hi ha un problema: efectivament la col·lecció és de 16, però tinc un personatge repetit (l'Antoni: fila primera i tercera). Desconec quin em falta i la meva amiga està igual. Aviam si aquest 2019 ens aporta l'element mancant! :-)

4 comentaris:

irati ha dit...

Aquesta serie de la Batalla de l'Ebre és molt interessant i bonica !!!
IRATI

Eli Ramirez ha dit...

Sí, la veritat és que sí...
a veure si trobo la peça que falta :-)

roser ha dit...

Superinteressants

Eli Ramirez ha dit...

sí, llàstima que no "corrin" més!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails