20 de gener 2019

Pel·lícules de la setmana: Battle | El faro de las orcas

Aquestes són les dues últimes pel·lícules que vaig veure al 2018, un any que no va destacar ni per la quantitat de pelis que vaig veure ni per la seva qualitat (o "poder d'atracció).
Les dues d'avui no són excepcions. Bueno la segona, encara té un passe.


Battle

No s'aguanta per enlloc. Bueno a veure, n'hi ha de pitjors... però aquesta és un quiero y no puedo. La protagonista és l'Amalie, una jove ballarina que viu de forma pija fins que el seu pare s'arruina i tenen que anar a viure a una zona més pobre (la peli, ja us aviso, està plena de tòpics i coses previsibles). El cas és que ella no diu res als seus amics pijos i segueix anant a l'escola de ball, però a la vegada s'enamora d'un ballarí de hip-hop del seu barri. Vamos, que s'enamora "d'un pobre". I en fi. Poc més. No sé ni com la vaig aguantar fins al final.
Mitjana Filmaffinity; 3
Nota Eli: 5

El faro de las orcas

D'aquesta pel·lícula en podríem destacar dues coses: la primera, que es basa en fets reals. La segona, els paisatges. 
Va d'una mare que, juntament amb el seu fill autista, es creuen mig món per anar a la Patagonia i veure orques (perquè creu que poden anar bé per estimular al seu fill). Allà es trobaran amb en Beto, un guardacostes que viu de forma solitària i que manté un vincle molt fort amb aquests enormes animals. En sí l'argument no està mal, però és lenta i no hi passen gaires coses. Es que dura quasi dues hores! 
Mitjana Filmaffinity; 4,5
Nota Eli: 3

2 comentaris:

Pons ha dit...

Que coi fas mirant pelis amb notes tan baixes al filmaffinity? Si no passa de 6 ni et molestis.

Eli Ramirez ha dit...

doncs tens tota la raó....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails