11 de gener 2019

Exposició "MeLata"

Segur que, n'estic segura, heureu vist algun cop llaunes amb missatges decorant la ciutat de Barcelona.  I segur que alguna vegada n'heu fet alguna foto. M'equivoco?

Aquí us en poso un exemple. 
Crec que la vaig fer prop del Passeig del Born.. o tirant a la Barceloneta:


Trobo que són una cosa maca. 
Aquesta per exemple està bastant tocada, però crec que donen un toc alegre a la ciutat. (Per cert, vaig estar una estona dient la frase i pensant: què és. què és???) (és la canço de l'Abeja Maya).

Els seus autors són una parella que es manté a l'anonimat i que ara han fet una petita exposició a prop de la Plaça Sant Jaume. El nom artístic és ME LATA i van començar al Raval. Ara podem trobar també llaunes a altres barris com Gràcia o la Barceloneta (i no sé si tenen imitadors).

Aquesta és una foto de la expo:


És la que em va agradar més perquè les altres no són tan.... tan naturals. O sigui. La expo... no em va agradar gaire. Trobo que aquest tipus d'art s'ha de gaudir al carrer i de forma esporàdica. La expo és una paret i mitja amb tot ple de llaunes ben col·locades i netes (i moltes amb diferents posicions). Ara, també cal dir que no és una sala d'exposicions sinó una galeria, que l'objectiu és vendre, és diferent. I diria que els hi ha anat bé!

Però bueno, no li treiem mèrits!!!!! Les llaunes m'encanten: llarga vida als missatges alegres que et sorprenen del no res quan camines per la ciutat :-)

Pd. La exposició es troba al Passatge del Crèdit, 4. Us poso uns enllacets, va.

5 comentaris:

roser ha dit...

Aquesta la tinc pendent

Paula ha dit...

Eli, crec que és la cançó de Érase una vez la vida.
:D
Una abraçada

Sergi ha dit...

La Paula m'ha passat a davant a corregir-te!

Sí que n'he vist de llaunes d'aquestes per Barcelona, però la veritat no m'havien fet ni fred ni calor. Algun missatge té la seva gràcia, això sí.

Eli Ramirez ha dit...

Ai, seré tonta!! és clar que és la de Érase una vez la vida XDDD no sé perquè coi he escrit La Abeja Maya. Ha sigut el subconscient. jajaja. La cantava bé, eh! ^^ gràcies

Judit ha dit...

Ostres, jo vaig veure-les per primera vegada a principis d'aquest any i em van flipar i, estic totalment d'acord amb tu en què és un tipus d'art que s'ha de gaudir al carrer.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails