16 de desembre 2018

[Sèries] Élite (1a temporada)

He vist Élite.


Netflix la va anunciar a bombo i plateret i vaig caure a la temptació. Sobretot perquè alguns protagonistes sortien a LA CASA DE PAPEL, i n'acabava de veure la primera temporada recentment. I què dir d'ella? Doncs que enganxa bastant.

Ara, està plena de tòpics. L'argument és simple: tres estudiants "humils" aconsegueixen una beca per anar a estudiar a un cole PIJO després de que el seu institut es derrumbés. Allà no seran gaire ben rebuts: primer, perquè són "pobres" i, segon, perquè fa un parell d'anys ja hi va haver cert mal rollo amb un estudiant becat.

Tots els tòpics que us pugueu imaginar entren comprimits en vuit capítols: rics contra pobres, classisme, corrupció, drogues, quinquis, gays, musulmans, islamfòbia, VIH, deutes, baralles, navalles i festes privades. Ah, i una mort. Un còctel que, sigui com sigui, ha convertit ÉLITE (producció pròpia de Netflix Espanya) en una de les sèries més vistes de la plataforma :-)

2 comentaris:

Sergi ha dit...

No seré jo qui faci augmentar les estadístiques de la plataforma. Vaig mirar 'La casa de papel' amb reticències, però perquè l'argument era atractiu i en parlaven molt bé. No és que parlin malament d'aquesta, però l'argument m'interessa zero.

Eli Ramirez ha dit...

xD pel poc que sé de tu... no, no t'agradaria.
(LA CASA DE PAPEL M'HA ENCANTAT, ja he vist les dues parts).
Molt fan dels dos minuts finals <3 jajaja

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails