02 de desembre 2018

[Sèries] Anne with an E (2a temporada)

A mitjans de l'any passat em vaig posar Netflix i em vaig estrenar amb una sèrie que em feia molta il·lusió: la nova versió de l'Anna de las Tejas Verdes. I clar, em va encantar. Però ei: NO A MI SOLA, perquè Netflix va fer-ne una segona temporada i ja n'estan preparant la tercera.

I aquí estic jo, per parlar-vos de la segona i convencer a qui pugui de que miri aquesta sèrie, que està molt bé :-) (Vale que la nena parla molt i no calla i a vegades pot agobiar bastant... però bueno hehe).

Si a la primera temporada podem veure una mica la història que tothom sap (l'arribada de la nena a casa de el Matthew i la Marilia) ara el guió va una mica més enllà i ens ofereix temes tan actuals i transversals com l'empancipació de la dona des de diversos punts de vista, el progrés a les aules, fer-se adult, la diversitat sexual, el racisme, l'autoestima i la lluita contra el bullying. Escolteu, què més voleu? és una sèrie molt completa! I aquesta vegada ha comptat amb 10 episodis, un parell més que la primera temporada.

L'Anne es una noia molt noble i sincera (a vegades massa) somiadora però amb les idees molt clares. I no sempre són bones, però el fons bo sempre hi és. L'únic que m'hi falla és que crec que l'actriu agafada és una mica gran pel paper, però bueno (potser un parell d'anys menys hagués quedat millor, més que res perquè se suposa que ella és més petita quan arriba a Tejas Verdes).I eh. Que jo no sóc gens pastelosa. La sèrie mola. I punt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails