28 de desembre 2018

Resum 2018 (1. Restaurants)

Comencen els meus tradicionals tops i resums temàtics xD. Com sempre, en seran tres: un primer sobre restaurants, l'altre sobre lectures i un darrer sobre pelis i sèries.


Si no m'he descomptat, enguany n'he visitat 24 de nous (com dic cada any, els "repetits" no els compto) i són una mica menys que l'any passat. D'aquests 24, 7 encara no els he ressenyat... (segurament ho faci al gener :-D). 

En fi, per A o per B, en destacaré 4 i després 4 més amb un motiu especial:

  • Alsur Cafè. Crec que no he menjat res més heavy aquest any. Si tanco els ulls encara recordo aquell gofre decorat amb pasta mac&Cheese i salsa cheddar amb trossos de bacon torrat i doritos coronant-lo. XDD
  • Addis Abeba. Mai havia menjat en un restaurant etíop i em va agradar molt. Es menja amb les mans i són plats enormes i compartits.
  • El Dinàmic de BCN. Menjar variat, preu bo, ambient agradable i ubicat a Sant Antoni. What else?
  • Ragú BCN. Aquest potser és l'últim de l'any. Un italià com molts, sí... però menjar bo i tracte perfecte (almenys la noia que hi havia aquell dia!). ^^


Enguany he menjat en més asiàtics que mai. Jo no era de menjar japonès! Doncs aquest any n'han sigut quatre.

  • Natsumi. Japonès a Lloret de Mar on s'hi menja molt bé i et tracten també molt bé.
  • Soban de Jo Lee. Aquest el vaig ressenyar fa poc. Crec que era la primera vegada que anava a un coreà i em va agradar molt.
  • Yatai
  • Mutenroshi ramen
Atenció amb aquests dos últims, perquè malgrat que encara no estan ressenyats, són molt friki-curiosos. El Yatai està decorat amb ninos de tota mena (des de Doraemon a Pokemon). I pel que fa al Mutenroshi ramen... només dir que hi ha un postre que és així: 


2 comentaris:

Sergi ha dit...

M'estàs provocant posant unes postres que són una bola de drac, què dic una bola de drac, LA bola de drac. Encara que dient-se Mutenroshi ens ho podríem pensar. Però m'espero als llibres, perquè això dels restaurants ho porto fatal, he visitat molt pocs dels que t'he vist ressenyar aquest any. Sóc poc atrevit, sempre acabo anant als mateixos, els que ja sé que m'agraden.

Eli Ramirez ha dit...

Lo de visitar sempre els mateixos és una temptació. En el fons, si saps d'un lloc que t'agrada i hi menges bé... a mi em fa ràbia quan vaig a un de nou i no m'agrada... coi, que no som rics ijijij

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails