15 de desembre 2018

Restaurant de la setmana: SOBAN de Jo Lee

Fa poc vaig anar a un coreà. M'ho van comentar unes companyes i primer vaig dubtar, però al veure l'àmplia carta que tenien... :-)

I què dir? doncs que aquest és un coreà-coreà. El local és tranquil, els propietaris són coreans i el menjar està boníssim. Crec que van obrir fa dos o tres anys i està al carrer Rocafort, prop de la parada de metro de Entença (de fet vam triar dinar aquí perquè la gent amb qui anava eren ex-companyes de l'Escola Joso i el centre està just al darrera)

El restaurant té dos pisos. Bueno, un, ja que al pis de sota no hi ha taules sinó una mena de taller de ceràmica. Els bols, gots i plats els fan ells mateixos! Mireu, veieu?
Bé, doncs això. Que la carta era àmplia i vam agafar cadascuna un plat central i alguns entrants. El que no sabíem és que per cortesia de la casa, posen un pica-pica a tothom! ^_^. Ens vam inflar a provar cosetes. Aquests eren els entrats de regalI d'entrants per compartir, demanats, vam agafar aquestes coses típiques que no sé com es diuen (per que sushi no del tot, oi?) però es arròs amb cosetes embolicat amb alga i formant una mena de tub tallat: 
I una mena de macarrons de pasta d'arròs densos (sense orifici al interior) que estaven súper bons i tovets:


Jo com a plat principal vaig agafar un plat normal. Carn:La única cosa millorable són els postres, que la carta és molt curteta jejejejeje. Això sí: ens van regalar una mandarina a cadascuna.

Aquest és el local per fora:Els preus són normals. Alguns plats potser podries dir que són una mica pujats, però jo tenint en compte tot el que donen no ho vaig considerar gens disparat, al contrari. Si no m'equivoco, el preu per persona van ser 22 euros. Està molt bé.

👉 SOBAN de Jo.Lee
📧 Rocafort, 204
💶 Menjar coreà. Uns 20 euros per persona


2 comentaris:

roser ha dit...

Bon Profit
guaita el taller de ceràmica i el restaurant alhora, cómo son!

Eli Ramirez ha dit...

doncs sí!! tot en un!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails