01 de desembre 2018

Restaurant de la setmana: Dinàmic BCN

Un diumenge, sortint del mercat de Sant Antoni, ens volíem quedar a dinar per allà i vam començar a veure que trobàvem. Com sabeu, la zona s'ha hipsteritzat molt i no és difícil trobar llocs, però mira, vam trobar-ne un on hi vam estar molt a gust: el DINÀMIC BCN.

Ja només per començar la ubicació ens va agradar: es tracta d'un carrer ample i peatonal sense sortida, molt a tocar de la llibreria Calders. Just quan entres et fas a la idea de que estàs com en una festa en un jardí (però que no és jardí) i t'hi sents acollit. En realitat antigament aquest local era un lloc per a carruatges, però això va ser al segle XVIII. Veieu-ne alguna foto:


Bé, és que a mi les banderoles de colors m'agraden molt (al meu menjador hi tinc una tira de forma permanent, com si fos cada dia una festa).

Segons ells mateixos expliquen a la pàgina web, el nom del local prové del fet que no només hi donen menjar sinó que a més hi fan activitats. I de fet és molt friendly per tot: els gossos hi són benvinguts i tenen plats per vegans i per celíacs.  

 De fet, ara que parlem de la carta, aquesta és molt àmplia (VEURE CARTA): tastets, tapetes, moltes coses per picar, coques, plats de tota la vida... i bastants postres :-). Us poso un parell de fotos més: la primera és d'unes croquetes casolanes i pà amb tomàquet i la segona dels postres que vaig menjar, que era un pastís de xocolata normal però amb una galeta molt barcelonina i em va fer molta gràcia ;-)Resumint: que em va agradar molt i segurament hi torni tard o d'hora.

👉 El dinàmic BCN
📧 Passatge de Pere Calders, 4
💶 Tota mena de menjars i preus ajustats a totes les butxaques.
🌍 https://www.eldinamicbcn.cat/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails