19 de desembre 2018

Open House BCN: Palo Alto

Sabeu què?

Sempre que veig que anuncien allò del Palo Alto Market em ve de gust anar. Ja sé que és molt hipster, però és allò que et crida l'atenció per anar-hi un dia i veure l'ambient.
Bé, encara no hi he anat mai en aquest sentit, però el que si que vaig fer és aprofitar l'Open House BCN per visitar-lo. (aquest festival em dona molt de sí haha).

I bé, és com un oasis tranquil amb molts llocs per asseure's i filosofar de la vida:


amb palmeres californianes, que no sigui dit

Ens van explicar el tema de l'estudi del Mariscal a Palo Alto (que ara no tinc ganes d'escriure massa però si busqueu per google trobareu notícies)


I també vam visitar algun estudi on ens van parlar de la feina que feien.


Actualment hi ha uns 400 treballadors i el lloguer del recinte es financia directament amb els lloguers dels locals (que barat no deu ser, perquè a més són grans i lluminosos la majoria) i el Palo Alto Market (que tampoc és barat posar-hi paradeta).

Algun dia aniré al Market (que crec que el fan un cop al mes) i actualitzaré la informació d'aquest post ^^U.

4 comentaris:

roser ha dit...

jo també vull anar-hi però em fan por les cues

Eli Ramirez ha dit...

Jo no hi vaig trobar cua, per l'Open!

Sergi ha dit...

Si et saps espavilar, es poden fer moltes coses per pocs diners, tu ho aprofites sempre. N'he sentit a parlar molt d'aquest lloc, encara que no m'atreu especialment anar-hi. Però ara he mirat on és i no en tenia ni idea, hagués dit que estava en un lloc molt diferent!

Eli Ramirez ha dit...

Jejej ja sol passar, això. Que creiem que una cosa és en un lloc i després resulta que està en un altre totalment diferent. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails