10 de novembre 2018

Restaurant de la setmana: La Mestressa

El restaurant que avui comparteixo és un que està situat a la coneguda plaça d'Osca del barri de Sants. Hi vaig anar amb unes amigues i si vam triar aquest va ser perquè el tipus de menjar que hi feien era variat i molt d'aquí. Ens va agradar molt i vam menjar-hi molt bé!

La carta és força variada i sobretot el que hi ha són tapes, platets i coses per compartir. Nosaltres vam fer un plat per cadascuna (bàsicament hamburgueses jejeje) i diverses cosetes per picar. No tinc foto, però a Tripadvisor n'he trobat una de la carta que ho mostra molt bé:


Bé, el detall dels plats no es pot veure massa, però veient l'estructura de la carta us podeu fer una mica a la idea del tipus de menjar que podeu triar :-)

Com a punt fort destacaria que el menjar és bo i que el local és bonic: està decorat amb gust (té molts detallets!!!). Potser si que com a punt dèbil podríem dir que hi ha masses taules en poc espai i que això fa que estiguis una mica com apretat, però bueno. Si fa bon temps podeu optar per menjar a la terrassa, però clar, la cosa ja canvia. Mireu, he trobat una foto del seu interior:


Potser amb la foto això que dic no ho sembla, però aquí es veu una mica millor: FOTO DE TRIPADVISOR. Però no passa res en aquest cas, és un local així com proper, d'ambient agradable... Per cert, la foto que us he posat és de la web de Páginas Amarillas
I la que us poso aquí a sota és de la web Restaurantes.com, però més que res perquè us feu a la idea de com és el local per fora: Jo vaig quedar contenta. És un lloc agradable, preu raonable i bon menjar. És ideal per anar-hi amb amics i compartir platets i tapes. :)

👉 La mestressa
📧 Plaça Osca, 7 (barri de Sants)
💶 Vam dinar per uns 15-20 euros per persona

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails