10 de setembre 2018

[Sèries] The end of f***ing world

Si voleu veure una sèrie curteta (8 capítols de 25 minuts) podeu optar per veure THE END OF F***ING WORLD. (Netflix)

Es veu que està basada en un còmic, no ho he sabut fins més tard (el buscaré per llegir-lo). Però bé, anem al gra. La sèrie és una mica rara, estan tots fatal. El protagonista es diu James i s'autodefineix com a psicòpata. Te ganes de matar a algú i fixa l'objectiu en una noia de la seva classe, l'Alyssa. Però la noia també és rareta com ell i odia a tota la humanitat sencera.


Total: es fan semi-amics i tot i que el noi vol matar-la, també sent atracció cap a ella.... tot així molt boig i intens. I per una sèrie de circumstàncies decideixen fugir junts i la cosa es complica i han de seguir fugint més i més. 

Us serveix com a ressenya-resum? Ja ho sé, m'ho he currat molt poc. :-) 
A mi m'ha agradat bastant. No és de les meves preferides ni del gènere que m'agrada, però al ser tan curteta i tan dinàmica passa volant i ni te n'adones. Algú l'ha vist? Ep, que diuen que hi haurà segona temporada!

Aquí més info (és d'on he tret la foto): https://www.eldiario.es/cultura/comics/The-End-Of-Fucking-World_0_786372080.html 

2 comentaris:

Sergi ha dit...

La vaig veure gairebé en un sol dia, em vaig deixar només el capítol final per l'endemà. No perquè m'enganxés a sac, es deixa veure, però és molt estrafolària. Precisament, com que la mires amb el nas una mica arrufat perquè té poc sentit, vols saber com acaba. Si fan la segona no sé si la miraré. Com que són capítols molt curts i no costa massa veure'ls potser sí. El millor, la interpretació d'ella. Quan la vaig veure vaig pensar que aquesta noia arribarà lluny, però no l'he tornat a veure...

Eli Ramirez ha dit...

Just ahir li vaig regalar el còmic a un amic. Algun dia li hauré de demanar! És el que dius, és estrafolària... però a mi em va anar enganxant, segurament sí que miri la segona. Per cert, el noi si que surt en altres llocs, fa poc el vaig veure de protagonista d'un capítol de Black Mirror (sèrie que també estic veient a trossets, a veure si la finalitzo ja d'una vegada...!)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails