02 de setembre 2018

Pel·lícula de la setmana: Mamma Mia 2 / Vilafranca

Aquesta setmana HE TORNAT AL CINE. Ho dic en majúscules perquè feia força mesos que no hi anava i em sabia greu. A veure si m'hi passo més sovint :-). He vist la segona part de Mamma Mia ^^

Mamma Mia: Here we go again (2018)


No sé si heu vist la primera... bé doncs, aquesta, és del mateix estil: un guió que no passarà a la història però cançons enganxoses i molt bon rotllo. És la típica peli que et posa de bon humor i ja està, no cal buscar-li més. 

He de confessar-vos que a mi la primera m'encanta. No acostumo a veure pelis repetides, però Mamma Mia és d'aquelles que si l'enganxo a la TV, m'hi quedo amorrada. Em posa de molt bon humor i m'agraden molt les cançons d'ABBA.

Si ens la mirem descobrirem algunes errades de guió o una mica de forçament amb el tema de les edats (per si no ho sabeu, un dels al·licients d'aquesta segona part és l'aparició de la CHER, i fa d'àvia, o sigui... mare de la Meryl Streep.... com sabem això és impossible jajaja). Però ho perdonem.

L'argument gira entorn de la filla, la Sophie, que restaura l'hotel que va fundar la seva mare anys abans. De pas, fa un viatge en el temps i veiem a la Meryl de jove i com va conéixer "als tres pares" de la Sophie. :-) Us deixo el trailer:Vilafranca (2018)

La segona pel·li que comento es més discreta :-) Es tracta d'una TV-movie que van passar divendres a TV3. 


Dirigida per Lluís Maria Güell i basant-se en una obra de teatre de Jordi Casanovas, la peli gira al voltant d'un dinar familiar on el cap de família ja està en edat avançada i pateix un potent Alzheimer que fa que no reconegui a ningú ni pugui recordar pràcticament res. A banda d'això, la venda d'uns terrenys i les disputes dels diferents germans farà que sigui un dinar una mica incòmode i difícil d'oblidar. 


No puc dir que sigui una bona adaptació perquè no he vist l'obra de teatre jejeje, però pel Twitter deien que sí. A mi la peli em va semblar "normal", distreta per passar una estona davant la tele. :-) 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails