02 d’agost 2018

[Teatre] Parking Shakespeare: Tot va bé si acaba bé

No és la primera vegada que parlo al blog de la companyia de teatre Parking Shakespeare (aquí i aquí) però no està de més tornar-hi i més si és per dir que ENCARA HI SOU A TEMPS per veure l'obra d'enguany, "Tot va bé si acaba bé"

Però rebobinem: qui són? què fan? Parking Shakespeare és una companyia de teatre que representa obres de Shakespeare principalment en espais oberts. Ja fa 10 estius que ocupen un racó cobert d'arbres del Parc de l'Estació del Nord i a cada funció apleguen a molta gent! Jo hi vaig anar fa un parell de dies i hi havia prop de 400 persones.


Bé, a la foto no hi ha 400 persones, obvi. La vaig fer just quan vam arribar, que va ser mitja horeta abans. Com veieu, al parc hi ha com un escenari artificial i pots seure, per la qual cosa s'aconsella arribar amb una mica de temps si vols agafar bona posició i sentir-ho bé. No hi ha escenari, tot és tal qual, natural, i mola molt.

L'obra d'aquest any potser no té un súper argument, però ells ho fan divertit. Fins i tot hi ha un punt que sorprèn (que no us explicaré) i que ajuda a seguir el fil de la història en un moment d'embolic, jeje. Humor, música, modernitat i textos clàsics, que més podem demanar.


El preu a pagar és la voluntat, taquilla inversa. Quan acaba l'obra deixen una caixa al mig i cadascú posa el que bonament pugui segons les seves capacitats i satisfacció amb l'obra. :-)

RECORDEU: FINS DIUMENGE 5 D'AGOST A LES 19h.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails