21 de juny 2018

[Teatre] Temps salvatge

He acabat la temporada del TNC amb l'obra "Temps salvatge" (que per cert, va finalitzar fa pocs dies). Potser és l'obra que més m'ha agadat de les 4 que he vist al Nacional aquest any.

El text de Josep Maria Miró dirigit pel lloretenc Xavier Albertí se suma a un grup d'actors i actrius professionals (i tots ells força coneguts, per cert) que donen forma a aquesta obra que et deixa amb l'ai al cor a mesura que es va acostant al final. 

Sala gran força plena. S'obre el teló i veiem el que sembla un petit complex residencial amb aire misteriós. Al principi vaig tenir dubtes amb l'escenografia, però la veritat és que funciona molt bé. L'obra gira entorn a una petita comunitat de veïns (una mena d'urbanització) on viuen amb la por que persones de fora entrin a la seva propietat i puguin fer mal. Aquest sentiment pren força després d'unes pintades amenaçadores.

Per altra banda, arriba com a veïna una adolescent rebel, filla d'una antiga inquilina i néta d'una de les que hi viuen actualment. 

És un bon lloc, aquest, per viure-hi? ho sabrem a mesura que avança l'obra, i mentre anem descobrint, en paral·lel, el passat d'alguns personatges i què està passant realment al voltant de la zona.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails