20 de maig 2018

[Sèries] The sinner

No us dóna la sensació, així en general, que cada cop hi ha més coses i menys temps? Vull dir... tants llibres, tantes sèries, tantes pelis... jo a vegades penso si surt rentable estar-se no sé quants mesos rodant una sèrie de x capítols i que després la gent s'ho puleixi en una marató d'una tarda... oi? Bé, jo no acostumo a fer maratons i vaig una mica lenta, però sempre penso que la llista de "llibres-per-llegir, sèries-pelis-per-veure, etc," creix inversament proporcional al temps del que disposem. En fi.

No m'enrotllo i vaig al gra: THE SINNER


Protagonitzada per Jessica Biel, la sèrie va d'una dona que -sense més- apunyala a un home fins a matar-lo. Ningú en coneix els motius, ni ella mateixa. Per sort, un policia l'ajudarà a navegar per la seva ment fins a poder descobrir tot el que s'hi amaga, ja que no accepta la simple confessió de la noia: vol saber el perquè (i bé que fa).

La sèrie es veu que està basada en una novel·la escrita per Petra Hammesfahr i ja estan preparant la segona temporada (que suposo que tindrà un enfocament diferent, perquè la primera temporada queda concluida... almenys en lo que la protagonista refereix, crec).

Són 8 capítols i enganxen bastant. El misteri que s'amaga es va desvelant poc a poc i sense preses, tot molt ben temporitzat i, a més, els actors ho fan molt creïble. A mi almenys el personatge d'ella m'ha semblat molt interessant.


3 comentaris:

roser ha dit...

Comparteixo totalment la teva visió de llista de "pendents". Jo no dono a l'abast i sempre em quedo astorada de tot el que arribes a llegir i veure!

Sergi ha dit...

Bona reflexió aquesta de fer una sèrie de molts capítols perquè després la gent la consumeixi en un parell de dies. No hi havia pensat, la feina hi és igual, però el concepte sèrie ha canviat. Aquesta només l'he sentit anomenar, no sé pas si l'acabaré mirant, però bé, gràcies pel suggeriment. Tenint netflix a l'abast, mai se sap.

Eli Ramirez ha dit...

Roser, la cosa està en que cada dia tinc uns 35 minuts de metro fins arribar a la feina, això permet llegir bastant jejeje!

i sí XeXu, de totes maneres passa el mateix amb les pel·lícules, que s'estan mesos per rodar-les i ximpum! es veuen en un tres i no res jeje. Jo almenys el tema sèries miro de dosificar-lo i que durin una mica. Si t'animes amb "The sinner" ja diràs!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails