19 de maig 2018

Restaurant de la setmana: Zero 20 Barcelona

El restaurant que us comento avui, Zero 20 Barcelona, és un local mexicà que hi ha prop de Plaça Espanya. O sigui, passada la plaça, tirant cap a L'Hospitalet i en un carrer de segona fila (per entendre'ns: per la zona que queda prop del CaixaFòrum, per allà al darrera).

Era un sopar amb amics i realment crec que vam tenir una mica de mala sort. Us explico:

El lloc és bonic i acollidor: no està en una zona molt transitada però convida a entrar-hi (per les llums de fora, per l'ambient maco que s'hi veu a dins). No semblava desconegut pels veïns, ja que anava entrant gent. Ara bé: van trigar molt en servir-nos i, a més, descompassats. I no hi havia tanta gent (el local és de mides normals)

Érem 8 persones i la diferència de temps d'entrega del menjar va ser massa: mentre alguns acabàvem, a d'altres encara no els hi havien dut el plat (plats, per cert, no molt grans pel preu que van, malgrat que tampoc ho vaig trobar del tot car-car). Per més inri, a una noia se li van oblidar el plat i ja ens veieu a tots 7 sopats i a la vuitena que encara estava tot per fer. En fi, potser va ser mala sort i devien tenir un mal dia, però va saber greu. I si fos un oblit encara rai, però els diferents tempos molesten bastant (i més quan no parlem d'un grup exageradament gran).
👉 Zero 20 Barcelona
📧 Indíbil, 6
💶 Vam sopar per 14 euros, malgrat que jo personalment em vaig quedar amb gana (i els qui em coneixeu sabeu que sóc de menjar poquet).

2 comentaris:

roser ha dit...

Mala sort o curts de personal. Hi ha llocs que collen massa en aquest aspecte.

Eli Ramirez ha dit...

Sí. Tanmateix, crec que va ser una barreja de les dues coses. En fi, que hi farem!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails