05 de maig 2018

Restaurant de la setmana: Calçots&Gitanos a la Caseta del Migdia

Coneixeu la Caseta del migdia? és un bar hipster que hi ha a Montjuïc. Està amagat darrera el castell i, això sí, té unes vistes molt interessants perquè es situa en un mirador. Dic que és hipster perquè realment ho crec: gestionat per la Moritz i ideal per anar a veure capvespres com si estiguéssim a Ibiza :-) Aquí una foto treta d'Internet:


Us he de dir que he triat aquesta imatge per pur postureig, ja que mai hi he estat per la nit. (a l'hivern tanquen quan marxa el sol i a l'estiu allarguen fins a les 2 de la matinada). Ah! i dir també que és un bar tot d'exterior: no hi ha taules d'interior ni res de res (només un lavabo).

PERÒ, jo no volia parlar de la caseta en sí... sinó de les calçotades gitanes que fan a la primavera. Aquí a la dreta teniu el cartell.

Sento dir-vos que la temporada de calçots ja ha finalitzat i que ja no els trobareu... (durava fins el dissabte 29 d'abril) però que us pugui servir per l'any vinent, si cal. 

Calçots&Gitanos by Moritz és una aposta interessant per passar un dissabte diferent. La premisa és bàsica: poder menjar calçots de qualitat a ritme de música (rumba) i en un bon ambient. S'ha de trucar per reservar.

Aquí us deixo la meva humil valoració:

Coses bones
- El menjar és de proximitat. El menú porta: una ració de calçots, una butifarra amb pa amb tomàquet i un tros de braç de gitano de postre.- 
- El personal és simpàtic
- El lloc és molt agradable, i més sí no hi heu estat mai
- La música dóna ambientillo i no es fa gens pesada perquè no sona el 100% dels minuts.

Coses no tan bones
- El dia que vam anar-hi feia rasca... al no haver-hi interior, si agafes un mal dia acabes menjant amb l'abric posat i és una mica rollo.
- Val 25 euros. No dic que sigui del tot car, però en altres llocs per aquest preu tens calçots il·limitats i una parrillada de carn. Aquí tens els calçots justos i una butifarra.
- Està molt bé el rollo ecològic de proximitat. Et donen també uns coberts de fusta reciclables... però després no es recicla i, a més, els gots són de plàstic d'un sol ús. Igual pel preu que val podrien posar gots d'aquells de plàstic (aquests típics de festa major, amb missatge i reutilitzables). O amb un dipòsit.

Malgrat tot, ens ho vam passar molt bé. Vam riure, vam menjar bé i tornant vam aprofitar per veure la expo de Disney al CaixaFòrum... que si de cas ja us en parlaré un altre dia :-)

2 comentaris:

roser ha dit...

Jo ho he vist anunciat i em va semblar una idea genial.El preu... essent Montjuic, amb calçots, Moritz, hipster doncs encara! A Barcelona hi ha una oferta gastronòmica desmesurada i de tots els preus, tu bé que ens il.lustres sobre aquest tema setmanalment però cada cop es fa més dificil trobar llocs de menjar "normal". Per Sant Jordi, amb les col-leccionistes holandeses no trobavem entrepans a la Ribera, hi havia de tot però el típic entrepà no, fins que vam topar amb un Maxi pa "24H" del carrer Montcada. Delirant

Eli Ramirez ha dit...

tens tota la raó... però ha coincidit que fa poc vam anar a una altra calçotada i pel mateix preu hi havia més menjar, jejejeje. Però no està mal, i suposo que si pilles un bon dia cundeix molt més!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails