05 d’abril 2018

[Sèries] La Zona

La Zona és una sèrie espanyola que van fer ara fa uns quants mesos per algun dels canals del Movistar+. Té la particularitat que li van fer molta difusió i a molts llocs podies veure'n anuncis (mitjans de transport, internet...). 
No està mal!

El punt fort és que està molt ben feta: actors de primera (un Eduard Fernández magistral presidint el repartiment) i es nota que s'hi han deixat pressupost: escenaris, ambientació, acabats... Ara bé, també té punts dèbils. El principal és que la sèrie costa d'arrencar i sembla que tot s'acaba apinyant al final.
És complicat que, amb la competència que arriba a haver-hi avui en dia en les diverses plataformes de continguts, una sèrie no comenci a activar-se fins ben bé el tercer o quart capítol (i més si estem parlant d'una sèrie que només té 8 capítols, clar!!). Et dóna la sensació que es van obrint fronts contínuament.


Us explico breument l'argument: un inspector (Eduard Fernández) torna a la feina després de tres anys d'inactivitat. La causa de la seva baixa va ser l'explosió d'un reactor nuclear, tipu Chernobyl, però al nord d'Espanya (Astúries). Ell en va ser l'únic supervivent i això l'ha marcat força, sobretot perquè persones molt properes van perdre la vida a l'accident.
El punt de partida, però, és un assassinat a "LA ZONA" que s'ha d'investigar i que pinta força malament. I ah, "la zona" és com es coneix l'espai d'exclusió on va haver-hi l'explosió i on no s'hi pot entrar.

Un entramat de fils i problemàtiques diverses que aniran encaixant a mesura que avança la sèrie.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails