31 de març 2018

Restaurant de la setmana: El maderal

Heus aquí una ressenya inútil.

I la raó és ben senzilla: el restaurant acaba de tancar portes XD. O sigui, hi vaig anar fa res, un mes... i entre una cosa i l'altre vaig pensar que ja faria la ressenya. I ves, que l'han tancat! 

Però he pensat que faria la ressenya igualment, ja que és el primer restaurant totalment vegà al que he anat a sopar. I això mereixia ser recordat, jajaja. És que jo sóc molt de carn i pasta, sempre he pensat que en un vegà no se m'hi havia perdut res i no hi trobaria res que m'alimentés. Però mira, la vida... 

El Maderal estava prop de casa meva, entre Clot-Sagrada Família i Glòries (feu-vos mentalment una idea del triangle que això suposa i ubiqueu el restaurant per allà al mig). Ha durat dos anys i va tancar a mitjans d'aquest mateix mes. Han tancat, segons les seves pròpies paraules, per treballar en nous projectes i poder fer un món més just lliure de menjar-nos als animals. I que consti que no ho dic amb ironia, no no! m'agradaria menjar menys animal. Aquí les fotos d'un parell de plats:I res. No cal que posi dades de contacte com faig habitualment perquè seria una cosa inútil. Però en seguiré la pista i si algun dia obren un nou local, hi aniré :-)

2 comentaris:

roser ha dit...

noia entre els lloguers-disbarat i les diferents crisi els comerços apareixen i desapareixen que és un content.

Eli Ramirez ha dit...

doncs sí....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails