24 de desembre 2017

[Sèries] Stranger Things 2

Avui és diumenge. Normalment els diumenges parlo de pelis... però avui ho faré d'una sèrie. Ja he acabat de veure la segona d'Stranger Things!!!! I ja us adverteixo: està a l'alçada de la primera
ATENCIÓ, MOLTS SPOILERS

Crec que, qui més qui menys, tenia força por d'aquesta segona temporada. La primera temporada va ser com un cop d'aire fresc: una sèrie que enganxava, de durada lleugera (8 capítols), ambientada als anys 80.... què més es podia demanar? Si hagués acabat allà, hagués estat bé. Però no: van anunciar una segona. I molts temíem que la cosa es torcés....

Però per sort no. L'acabament de la primera temporada ja ens va donar la pista per on anirien les coses: el Will Byers torna de Upside Down una mica diferent i "contaminat". Aquesta "contaminació" ja es fa palesa al primer capítol de la segona, però no es fins un parell de capítols més endavant que la cosa es complica fins a convertir-se en un gran paràsit. (A mi el Will em fa una mica de pena, jajaja, sempre li passa tot a ell! No m'extranya que la seva mare pateixi tant...)

Seguint una mica la idea de la primera, seran les persones més properes a ell qui intentaran ajudar-lo, especialment el seu grup d'amics. És aquí on s'introdueix una protagonista nova: la MadMax (bé, aquest és el seu àlies a les màquines recretives, però bueno). La Max és una mica borde, però això no treu que el Dustin i el Lucas s'enamorin d'ella 💗 I també veiem, amb sorpresa, que la Eleven segueix viva i viu amagada a casa del Hopper. Entre ells dos s'estableix una relació molt maca, i espero que així segueixi sent a la propera temporada (de fet suposo que faran com han fet ara: fer un salt en el temps d'un any aproximat i així l'Eleven ja no caldrà que visqui amagada, tal com recomana el doctor).

Algunes coses interessants que crec que haurien de donar més joc:

  • La "germana" de l'Eleven -ara no recordo com es diu-. Si aquesta fos una segona i última temporada, no li veuria sentit a tot el capítol dedicat a com es retroben. Potser sí que ajuda a entendre una mica millor al personatge i el fet que tinguin poders diferents, però m'ha aportat poc i potser és el capítol que m'agrada menys. Espero i desitjo que aquesta noia torni a la tercera temporada o la quarta i doni més valor al contingut de la sèrie. 
  • La relació entre l'Eleven i la Madmax. El mateix dic. No s'intercanvien ni una sola paraula. Si haguessin acabat la sèrie aquí, segurament els hi haguessin donat un diàleg reconciliador. Si no ho han fet serà per algo. 
  • L'escena final: el bitxo segueix present. Ja veure com torna i quan, però em sabria greu que tornés a implicar al Will (la seva mare no podria soportar-ho). Segurament serà a través de l'Eleven (aquesta noia estarà condemnada a no poder gaudir d'una vida gaire normal, pobre). Ah. Potser caldrà aquí l'ajuda de la "germana"....
  • La relació entre el germà del Will i la germana del Mike espero que agafi més força, jeje.
També he de dir que hi ha alguna cosa que no m'acaba de fer al pes. Per exemple: els pares del Lucas, la mare del Dustin, els pares del Mike... no pateixen? especialment aquests últims. Són uns empanats de la vida. Tens els dos fills fora de casa durant dos dies i ni t'importa. SENYORSSS!! QUE UNA MICA MÉS I US ELS MENGEN!Ja tinc ganes de més :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails