23 de desembre 2017

Restaurant de la setmana: La Piemontesa

Hi ha un restaurant que, malgrat ser una franquícia, m'agrada molt: el Tagliattella (ara tinc dubtes sobre si s'escriu així, però ja sabeu al que em refereixo). Bé, doncs resulta que l'altre dia vam fer un sopar de feina a un restaurant que és bastant calcat: el Piemontesa


El tipus de local és bastant similar, així com el menú i els preus. Per exemple, hi podem trobar el mateix pa de la casa (no sé si l'heu demanat alguna vegada, són sis tires de pa: dues de normal, dues de ceba i dues d'olives). El d'olives no m'agrada gens i el de ceba m'encanta, hehehe.
Mireu, aquesta foto l'he tret de "El Tenedor":
Vaig demanar una pasta de girasols amb salsa de formatges. Estava prou bo. L'únic problema és que hi havia molts grups sopant i, malgrat ser només sis, no podíem escoltar-nos bé, hi havia molt de soroll. També van trigar bastant els plats. Bé, el problema no és que triguin, sinó que ho portin a diferents temps: jo ja quasi m'havia acabat el meu plat quan tot just a la del meu costat li portaven el seu. I no era petit, precisament.


Les pizzes tenien molt bona pinta, així com les lassanyes. Crec que és un lloc que pot anar bé per celebrar-hi aniversaris i coses així, ja que tenen força flexibilitat de taules. Ara, si hi ha molt soroll i la taula no és rodona, difícilment podreu escoltar-vos bé. Suposo que dependrà del dia i que això deu passar a molts altres llocs per aquestes dates, jeje.


👉 La Piemontesa
📧 Enric Granados, 60
📞 93.250.39.20
💶 Una mitjana de 15-20 euros per persona

2 comentaris:

XeXu ha dit...

Dona, un al que he anat! L'estètica del local sí que és similar al de la Tagliatella, però tampoc els compararia. La Tagliatella és un altre món d'àpats pantagruèlics. Ara que, en aquestes èpoques, qualsevol local es peta i és desagradable sopar-hi. Massa gent amb ganes de demostrar que es cauen bé.

Eli Ramirez ha dit...

jejej
No sé, jo hi vaig veure molts punts en comú!!
(estem d'acord en lo segon) ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails