16 de desembre 2017

Restaurant de la setmana: El Racó

Ahir vaig sopar aquí:


El Racó és una pizzeria mediterrània que hi ha a la Rambla. Era un sopar amb més persones, un d'aquests típics que es fan ara per Nadal per veure gent i per intercanviar amics invisibles i demés. I clar, algunes persones eren de fora de Barcelona i calia un lloc cèntric, bé de preu i ampli. Aquest compleix la seva funció.

De fet jo no hi havia anat mai, però pel que veig són una cadena i ja tenen una desena de restaurants a Catalunya (es veu que van començar a Palamós).

El local és ampli i molt gran, es veu que es una antiga filatura. Hi vam anar aviat, tipu 19.30, per fer un berenar-sopar. Quan en vam marxar, no només el local era ple sinó que, a més, hi havia cua per entrar.


Jo em vaig demanar una crêpe i les meves amigues unes pizzes per compartir. La meva crêpe, la Cocotte, era molt bona: pollastre agredolç, ceba caramel·litzada i formatge. Bé, també hi havia ou però els hi vaig dir que millor si me'l treien :). Les pizzes de les meves amigues tenien també molt bona pinta i eren finetes. Podeu veure la carta sencera a aquí: http://www.elraco.com/la-carta/ 

En resum: un lloc ideal per anar-hi en grup. De fet, crec que és la seva especialitat, doncs a la web tenen diversos menús per grups (fins a 7 de diferents!).

Pd. Ho sento, no vaig fer cap foto del plat XD La foto que us he posat és de la pròpia web d'ells.

👉 El Racó
📧 Rambla de Catalunya, 25
🌍  www.elraco.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails