12 de desembre 2017

[Punts de llibre] Completant sèries

He madurat i tinc assumit que mai, MAI, tindré al dia la col·lecció de punts de llibre (en tenir-la al dia em refereixo a ben classificada) Però bé, acceptar-ho és un primer pas. :-)

Fa poc em van fer un donatiu. Una caixa de sabates plena de punts de llibre.
I, sorpresa! :-)


Els números 2, 3, 5 i 6 de Salamandra eren dins :-)
Jo no m'hi miro massa amb això de completar sèries, i és cert que de Salamandra me'n falten la tira i més... no ho duc massa controlat. Però és ben cert allò que diuen de "tard o d'hora arriba" i mira, sí. Això n'és un exemple. Segur que algun altre dia m'arriben més de casualitat. Qui sap, no?

També vaig poder completar "les quatre províncies" de les llibreries de la Generalitat. Fins fa poc només tenia Girona i Lleida.


I altres punts que m'ajuden a completar sèries!!!: (Gràcies Montse!)3 comentaris:

roser ha dit...

Jo també penso com tu i la Montse, tard o d'hora arriben, fa uns mesos també vaig rebre una caixa de sabates d'algú que s'havia cansat dels punts, fa poc vaig trobar una "perla" al fons d'un classificador d'aquells on posen els punts a les llibreries, havia quedat pla a sota de tots els altres. ja fa uns anys vaig entrar a una petita llibreria-papereria de nou barris i vaig agafar uns punts, el llibreter, un home gran, em va dir: emporti's tots els que vulgui, com si se'ls emporta tots, el mes que ve em jubilo i tanco i tot això anirà a la bassa...

mondopunt ha dit...

Bona troballa Eli, veig que us ho comenceu a creure que tard o d'hora tot arriba. Les col·leccions si no son molt importants a nivell económic, vull dir coses que tinguin molt de valor en euros, no s'els hi dona importància i quan un falta o s'en cansa la regala....
Llavors és quan els que encara gaudim col·leccinant li donem altre cop importància.
Nosaltres no diem mai que no a una donació, en tot cas si no ens serveiz a nosaltres, poden servir a algú més i fer-lo content.
Montse

Eli Ramirez ha dit...

Totalment d'acord amb tot el que diueu! Quan menys t'ho esperes, arriba el punt. :-)!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails