10 de desembre 2017

Pel·lícules de la setmana: ¡Canta! | Verano en Brooklyn

Aquesta setmana, dues pel·lícules que no entraven dins els meus plans de visualització però que, un cop vistes, m'alegra haver-ho fet (sobretot la primera, la segona és més del montón)

¡Canta!

L'any 2016 es va estrenar una peli d'animació protagonitzada per animals que participen en un concurs de cant. En sí no sembla que sigui una gran cosa, i la veritat és que tampoc la van promocionar massa... però un cop vist he de dir que és molt divertida :-)

La història comença presentant-nos al Buster Moon, un koala moníssim que dirigeix un teatre i que no para d'encadenar fracassos. Perseguit pels deutes, anuncia un concurs de cant amb un premi molt sucós i gran part dels veïns decideixen participar-hi.
Ara bé: el premi no és tan sucós com es vol fer creure i els deutes no paren de créixer. Veurem com se'n surten... :-)

Una de les coses que m'han fet més gràcia són els calamars i els 25 fills de la porqueta Rosita.(🎬Nota Eli: 7 / 🏆: Mitjana Filmaffinity: 6,4)

Verano en Brooklyn

Aquesta ja és una mica més seria. Té millors crítiques, però tot i que està bé, a mi no em va acabar d'emocionar. 
El tema que es tracta és, sobretot, l'alt preu dels lloguers en zones populars i com les persones que porten temps vivint-hi de lloguer, n'han de marxar. Vaja, un tema molt candent.

La trama està enfocada des del punt de vista de dos nens: un prové de Manhattan i l'altre viu a Brooklyn. El primer canvia de barri per anar a viure a Brooklyn, ja que el seu avi s'ha mort i ha deixat una casa amb un local.... però el local està llogat... a un preu molt baix comparat amb el que s'està pagant actualment per la zona. L'enfrontament entre famílies posarà a prova l'amistat dels nanos.

(🎬Nota Eli: 6 / 🏆: Mitjana Filmaffinity: 6,2)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails