05 de desembre 2017

[Lectures] Sunny (Taiyo Matsumoto)

Taiyo Matsumoto és un autor manga amb un estil molt peculiar: s'allunya bastant dels canons manga habituals i normalment passen dues coses: o t'agrada o no t'agrada. Jo encara no m'he decidit. Vam llegir GoGo Montser al Club de lectura de còmic i tot i que és una obra així com rara, em va agradar bastant. Ara bé, he provat de llegir Tekkon Kinkreet i no me n'he ensortit.

Però Sunny m'ha agradat molt.


El Sunny és un cotxe groc mig en ruines que està -de forma permanent- al jardí d'una casa d'acollida, la casa de "Los niños de las estrellas". Allà hi conviuen diferents nens i nenes que estan allà per a una raó o una altra.

Són sis volums en total i a cada un d'ells anem coneixent millor als personatges: quines aspiracions tenen, quins records tenen de la seva família, quina enyorança tenen per tornar amb ells, com es senten quan van a l'escola amb els altres nens "amb família", etc. Són bons nanos, tot i que algun d'ells més inquiet que els altres, però tots amb un bon cor. També cal dir que tot i que la majoria dels nens i nenes ronden l'edat escolar, n'hi ha algun de més gran i també algun bebé. 

El còmic arranca al primer volum amb l'arribada del Sei, un noi tímid que veu com els seus pares no es poden fer càrrec d'ell durant una temporadeta. Realment m'ha anat agradant més a mesura que anava llegint-lo. Al principi el tipu de dibuix em frenava una mica, però realment quan portes unes quantes pàgines això ja queda en un segon pla.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails