20 de desembre 2017

[Lectures] La terapeuta (Gaspar Hernández)

Últimament només us parlo de llibres o còmics... avui, novament. 🙂

La Terapueta és una novel·la de Gaspar Hernàndez que gira al voltant de l'ansietat. 
Hèctor Amat, actor de professió, presencia -una nit i per accident- un assassinat. Justament al cap de poca estona coneix a la seva psicòloga, una dona que l'acompanyarà en aquest camí d'angoixa i amb qui poc a poc establirà una mena de relació obsessiva. Ella, a més, l'anirà a veure actuar al teatre cada nit per tal d'ajudar-lo en agafar confiança de nou.

Fins aquí el resum. Resumit.

El llibre es divideix en tres parts. Dues d'elles molt clares, per mi: una primera on comencem a conèixer la situació (que ha passat, qui és ell, quin procés està seguint amb la psicòloga per anar-ho superant) i una tercera part on entenem una mica més el personatge d'ella. Confesso que la tercera part m'ha agradat més perquè més o menys tot lo que va abans ho pots intuir, però sempre et queda el dubte dels motius d'ella en tota aquesta estranya relació.

En sí, el llibre no m'ha agradat. L'he trobat soso de llegir. No m'ha enganxat en quasi cap moment, i la història en sí tampoc m'ha semblat res de l'altre món. Els personatges no m'han cridat tampoc l'atenció, no sé. Me l'he acabat perquè era meu (el vaig comprar en un ReRead, em va cridar l'atenció) i els llibres que són meus intento no deixar-los.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'encanten les no-recomancions t'estalvien haver-los de llegir

Eli Ramirez ha dit...

jejeje per això estan, sí....ara, la subjectivitat també és un grau...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails