15 de desembre 2017

Game of thrones: the touring exhibition (Museu Marítim)

El 28 d'octubre es va inaugurar a Barcelona una exposició sobre Joc de Trons, la popular sèrie d'HBO basada en els llibres de George R.R. Martin. Sóc bastant seguidora de la sèrie, o sigui que no me la vaig voler perdre.

Es tracta d'una mostra que, a través d'un recorregut on anem veient diferents escenaris de la saga (boscos de gel, mur, King's Landing, etc.) hi anem descobrint objectes originals de la sèrie com ara la decorats, coses utilitzades pels actors, vestuari, etc. 

Com us podeu imaginar, vaig fer moltes fotos... ara bé, no són gaire bones perquè tot era força fosc. Ara us en posaré algunes, però abans vull fer un parell de crítiques:

  • La primera: el preu potser és una mica car. No obstant, entenc que el puguin justificar. El que vull criticar és l'audioguia, que val un suplement de 6 euros. Si ho arribo a saber no l'agafo perquè, si bé és cert que t'explica moltes coses, MOLTES, els números costen de trobar en ordre i és una mica caos. Crec que amb les pròpies explicacions dels panells informatius n'hi ha prou
  • Segona, i més important: els plafons estan en tres idiomes: català, castellà i anglès. Però...Joc de Trons és una novel·la traduïda al català i que, per tant, la terminologia està traduïda. Doncs allà qualsevol nom, concepte o paratge el deixaven en castellà. Tipu, m'ho invento: "aquí és on Jon va trobar els salvajes i després va anar cap el muro". Oralment cometem aquestes errades (jo la primera!! sempre ho dic en castellà per costum) però crec que per a una exposició així calia normalitzar-ho.
Però la expo en sí em va agradar, eh? No m'arrepenteixo gens d'haver-hi anat :-) És una bona manera de conèixer més coses i curiositats de la sèrie en sí.

Us poso algunes fotos:

La família reial

Jo protegida pels "Inmaculados" (Unsullied) i la Daenerys de fons

Hi havia un espai on podies posar la teva cara de persona morta

Jon Snow 💛

El famós "Trono de hierro" (veieu, ho dic en castellà) sóc la primera que dir "tron de ferro se'm fa ultra extrany, però ja m'enteneu que volia dir amb lo d'abans, no?

No sé fins quan està, crec que fa pocs dies van dir que l'havien prorrogat. Ah, ja ho he trobat, fins al març. Encara teniu temps :-) La fan a les drassanes, al Museu Marítim (entrada pel lateral, per la zona del Paral·lel com si diguèssim, no l'entrada principal del museu ni la del pati amb el submarinet aquell).

Web:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vull anar-hi però últimament no trobo cap noia que m'hi vulgui acompanyar, estic en mala ratxa.

Eli Ramirez ha dit...

jejejeje, tens temps, encara, de trobar-ne :)

Isabel ha dit...

Mira jo d'això del castellà als retols en català, ni em vaig adonar. Deu ser que tinc els dos idiomes ja tant interioritzats.

Eli Ramirez ha dit...

se'm va fer tope de raro a mi!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails