31 de desembre 2017

Adéu, 2017!

I un altre any que s'acaba.

Personalment m'agraden més els números pars, però també és cert que els imparells em van sempre força bé. Sigui com sigui, espero tenir un 2018 bo (o, com a mínim, amb bona salut... lo demés és secundari) 🏥

Així a grans trets, estic contenta. He fet bastantes coses. Crec que potser les més destacades han sigut els viatges: començant pel principal i més gran, Austràlia (que vaig ser molt pelma i ja us en vaig parlar aquí i aquí i aquí i aquí). Però també n'he fet tres més: un per Bolonia coincidint amb la Fira del llibre infantil i juvenil, un pel centre d'Espanya (Madrid, Toledo, Segovia i Aranjuez) i un altre a Lisboa, en família. També en menor mesura un parell d'escapades de cap de setmana a nivell més local.


He dibuixat bastant, he participat en un parell d'exposicions. Segueixo anant a classe (Còmic a la Joso i Il·lustració a l'Escola de la Dona) i m'ho passo bé. Potser mai evolucionaré dibuixant, però és divertit anar a classe i estar amb la gent :-) També ha sigut un any que he tornat a la facultat (em vaig matricular a un curs de postgrau de Comunicació i Avaluació de la Ciència i ja ha finalitzat fa unes setmanes). 

I poca cosa més. Segueixo treballant al mateix lloc, al CRAI Bellvitge. M'agrada molt i estic contenta. 🙂 Anar a treballar content és mitja vida, tu. 

També he anat més al teatre, ja m'agrada haver-ho fet. He trencat la barrera de les 12 obres anuals. Espero poder seguir-hi anant un cop al mes. Fan coses molt interessants, la oferta és prou àmplia per escollir! (per cert, les dues que m'han agradat més són "El miracle d'Anne Sullivan" (al Teatre del Raval) i "Els nens desagraïts" (a la Beckett). Els dos DRAMES, no puc evitar-ho.

I ah! he seguit col·leccionant punts... malgrat que, com he dit moltes vegades, costa molt portar la col·lecció al dia. Enguany, però, he arribat a la xifra dels 30.000. A veure si aquest any m'hi poso en sèrio, que a més tinc molt de repetit... Aquest ha sigut el punt 30.000 que ha entrat a la col·lecció (tinc una discreta base de dades textual):


Entro al 2018 sense cap viatge en ment i sense cap gran projecte per desenvolupar. Bé, ni petit ni gran, res. Tot coses petites o incerteses temporals.
Deixaré que la vida em sorprengui!! 😙😏

Pd. Actualitzo: no he parlat de política. No cal. Només volia afegir que aquests darrers tres-quatre mesos han sigut molt intensos. Però... els que calguin! ✊ #NoDefallirem

5 comentaris:

roser ha dit...

I t'ha tocat un petit detall d'una rifa

mondopunt ha dit...

Enhorabona pel detall del sorteig de la Roser. Enhorabona per tot el què has fet en aquest 2017, que no és poc. Aprofites molt bé les ocasions i administres molt bé el teu temps, endavant segueix així que quan tinguis família pròpia moltes d'aquestes coses pasen en segon terme....
Bon Any Nou !!!
Montse i Domènec

Eli Ramirez ha dit...

Roser = síiiiii :-)!! GRÀCIES!!

Montse i Domènec = Bon any nou a vosaltres també!!! :-)

XeXu ha dit...

Segurament no ens fas partícips de les petites o grans desgràcies que ens porta la vida, però tal i com ho expliques, la teva vida és molt plena perquè fas allò que t'agrada, tant a la feina, com amb el teu temps lliure. I la veritat és que l'aprofites, aquest temps. A més, amb una col·lecció de 30000 punts, déu n'hi do! Enhorabona per tots els èxits, tant personals com 'professionals', i a seguir a bon ritme aquest 2018. Ara dius que no tens res en ment, ja veuràs quan facis aquest mateix resum l'any vinent!

Eli Ramirez ha dit...

Sí, tens raó, però més val pensar només en les coses positives :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails